Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Δυμών, αλλά και όλων των κατοίκων της κοινότητάς μας, σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της κοινότητάς μας. Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών μας, να καταστήσουμε το χωριό μας ευρύτερα γνωστό στους χρήστες του διαδικτύου, αποφασίσαμε την δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας των Δυμών.

Μέσα από τις ηλεκτρονικές μας σελίδες, οι οποίες θα βρίσκονται υπό συνεχή εμπλουτισμό και ενημέρωση, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες οι οποίες συνθέτουν την ιστορία και τον πολιτισμό του χωριού μας, του αρχαιότερου ίσως χωριού της Πιτσιλιάς. Επίσης θα θαυμάσετε την μοναδική φυσική ομορφιά της κοινότητάς μας.

Οι Δύμες ένα μικρό ορεινό και όμορφο χωριό της Πιτσιλιάς, λόγω των μεγάλων αποστάσεων από τα αστικά κέντρα, κτυπήθηκε δυστυχώς και αυτό από την αστυφιλία, στις δεκαετίες που πέρασαν. Οι λίγοι κάτοικοι που απέμειναν, με κύριο επάγγελμά τους την γεωργία, βιώνουν καθημερινά τις δυσκολίες του επαγγέλματός τους, στην προσπάθεια τους για επιβίωση και βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Καλωσορίζοντάς σας λοιπόν ξανά, είμαι βέβαιος πως η περιδιάβασή σας μέσα από τις ηλεκτρονικές μας σελίδες θα είναι ευχάριστη και σας προσκαλώ να μας επισκεφθείτε, για να γνωρίσετε από κοντά και την πατροπαράδοτη φιλοξενία των κατοίκων των Δυμών.

Φιλικά

Χριστάκης Θεοχάρους
Πρόεδρος Κοινοτικού
Συμβουλίου Δυμών